NIEUW!!!

 

Kinderyoga 4 t/m 8 jaar
Dinsdag 16.00 – 16.45 uur

Locatie: Yoga Studio Apeldoorn, Prof. Röntgenstraat 9
Groepsgrootte: max 10 kinderen
Lesduur: 45 min
Tarief: €30,- per maand

Fantasierijke en leuke yogalessen voor kinderen van 4 tot 8 jaar. We weven samen verhalen met yoga houdingen, ademhalings- en ontspanningstechnieken. Kinderen gaan op wilde en prachtige reizen als de helden in hun eigen avontuur – en bouwen hun kracht, evenwicht en vertrouwen op in het proces. Onze lessen bieden een complete vorm van lichamelijke oefening in een veilige en niet-concurrerende omgeving. Alle lessen eindigen met een ontspanning, met behulp van visualisatie en ademhalingstechnieken.

Lesopbouw:

Een les begint altijd met een korte ontspanning gevolgd door ademhalingsoefeningen en/of mindfulness die helpen om de geest leeg te maken en te verbeteren van de concentratie. Door deze oefeningen zullen de kinderen op ontdekking gaan. Daarna wordt een serie van zonnegroet gedaan om het lichaam op te warmen als voorbereiding op een avontuurlijk verhaal, waar ze een aantal asana’s (yoga houdingen) zullen leren evenals een positieve boodschap die kinderen ook op hun dagelijkse leven kunnen oefenen. Ten slotte eindigt de les met een welverdiende ontspanning door middel van een geleide visualisatie of meditatie.

Draag makkelijke kleding waarin jij makkelijk kan bewegen. 

 

 

Ouder-Kindyoga 2 t/m 4 jaar
Donderdag 09.00 – 09.45 uur

Locatie: Yoga Studio Apeldoorn, Prof. Röntgenstraat 9
Groepsgrootte: max 8 stellen
Lesduur: 45 min
Tarief: 5-rittenkaart – € 50,-  |  10-rittenkaart – € 95,-

Onze Ouder-Kindyoga lessen zijn voor een (groot) ouder samen met een (klein) kind.  Natuurlijk kan het ook een tante of een oom zijn, een grote broer of zus, of zelfs een buurman of buurvrouw! Wat belangrijk is, is dat er een speciale band bestaat tussen de deelnemende volwassene en het kind, omdat tijdens onze lessen is er bewust aandacht voor elkaar.

Wil je ervaren hoe fijn het is om samen met je (klein) kind yoga te doen? Lekker even fysiek bezig zijn, bewust aandacht voor elkaar hebben, en ook samen de stilte en ontspanning opzoeken. Klinkt super, toch? Kom dan naar onze ouder-kindyoga lessen en laat je meenemen in het ouder-kindyoga avontuur. Onze lessen bestaan uit adem- en ontspanningsoefeningen, speelse yoga-houdingen, massage, spel, meditatie en visualisatie.

En je krijg altijd leuke tips en inspiratie om thuis ook yoga met je kind te doen.
Veel van onze lessen zijn gebaseerd op prentenboeken, dus je kunt het thuis ook oefenen!

Draag makkelijke kleding waarin jij makkelijk kan bewegen.  Ervaring met yoga is niet nodig. 

 

Voor meer informatie en/of inschrijven neem gerust contact via info@letsdoyoga.nl of bellen/appen: 06 23 54 42 00.