fbpx

GRATIS Open Dag – Relax Kids lessen | 10 februari 2019

February 10, 2019

12:00 - 13:00

Cocoon Club, Deventerstraat 130P, 7321 CD Apeldoorn

GRATIS

Kom zondag 10 februari van 12:00-13:00 uur, samen met je kind, naar de Cocoon Club en maak GRATIS kennis met de nieuwe lessen voor kinderen: Relax Kids en Chill Skills!

Beide lessen bestaan uit beweging, mindfulness spelletjes, stretching, onderlinge kindermassage, ademhalingsoefeningen, positieve affirmaties, mindfulness en visualisaties.

Relax Kids (voor kinderen van 5 t/m 9 jaar – gr 3 t/m 6): Deze les leert je kind spelenderwijs in balans te komen, te ontspannen en te focussen (luisteren en concentreren), door middel van verschillende themas die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Denk bijvoorbeeld aan het thema superhelden, de elfentuin, de snoepjesfabriek of de ruimte in.

Chill Skills (voor kinderen van 10 t/m 14 jaar – gr 7, 8 en brugklas): Tijdens deze les leren kinderen hoe ze in balans kunnen komen en worden ze zich bewuster van wat ze zelf belangrijk vinden. Ze leren zichzelf beter kennen en te vertrouwen op zichzelf. Hierdoor kunnen ze zich beter focussen en ontspannen. Dit helpt bijvoorbeeld om beter te slapen, beter om te gaan met stress of meer focus te hebben voor huiswerk of een toets.

Na een Relax Kids of Chill Skills les zitten kinderen beter in hun vel, krijgen meer zelfvertrouwen, kunnen zich beter concentreren, slapen beter, kunnen beter met stress omgaan en leren hun grenzen kennen en aangeven. Ze krijgen vaardigheden aangeleerd die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken!

Sylvia zal ook een paar tips geven die je kunt doen met je kinderen thuis om rust te creëren. Dit geeft je een indruk van wat je kunt verwachten tijdens een van haar workshops voor ouders.

Inschrijvingen zijn afgesloten

Wil je op de hoogte worden gesteld wanneer een nieuwe workshop of open dag gepland is?
Stuur dan een bericht via deze formulier:

     

    Relax Kids workshop voor ouders | 17 maart 2019

    read next