fbpx

Getuigenissen

Lees hier enkele van de ervaringen van onze klanten.

Wil jij je eigen ervaring delen? Dan kan je dat doen via Facebook of door een mailtje te sturen naar info@letsdoyoga.nl

 

Enkele reacties van kinderen:

“Yoga is leuk, dat moet je ook doen”, S. meisje 8 jaar
“Na yogales voel ik me blij”, N. jongen 8 jaar
“Yoga is leuk, daar kan je rustig van worden”, A. jongen 8 jaar
“Yoga maakt me leuk voelen”, K. jongen 8 jaar
“Het leukste van de yogales was dat we heel ontspannen waren”, J. meisje 9 jaar
“Het leukste was de ontspanningsoefening”, E. meisje 12 jaar
“Ik vond aan het einde liggen en ontspannen het leukste”, S. meisje 10 jaar

 

 

Enkele reacties van ouders:

“Je was/bent echt het rustpunt in de week van onze kinderen! Als ik zie wat jij en de yoga gedaan hebben voor Puck en Dijn, dan kan ik niet anders zeggen dan dat wij jou juist heel dankbaar zijn voor dat extra stukje zelfvertrouwen en mindfullness wat wij terug zien in onze kinderen.”
– Meike B. moeder van Puck (11 jaar) en Dijn (8 jaar)

“Onze dochter geniet wekelijks van de leuke en gezellige lessen van Sylvia. En wij mogen thuis daarna genieten van haar lessen.”
– Laura B. moeder van Maud, 4 jaar

“Femke vond de yogalessen erg leuk. Sylvia is leuk en geduldig met de kinderen. Bedankt voor de leuke lessen.”
– Moeder van Femke, 8 jaar

 

 

Enkele reacties van leerkrachten:

“​​Onlangs konden de kinderen van de BSO een workshop yoga volgen. Toen we de zaal binnen kwamen klonk er rustige muziek en lag er voor iedereen een matje klaar. Na wat uitleg over de yoga en onze ademhaling konden we beginnen. De oefeningen werden goed uitgelegd, we deden o.a. de hond, de plank en de krijger. Aan het einde deden we nog een heerlijke ontspanningsoefening. Ondanks dat het voor sommige kinderen wat moeilijk was om hierbij stil te blijven was het een leuke oefening om ook thuis te gebruiken. De kinderen waren erg enthousiast, het was een leuke, maar vooral leerzame, workshop.
​- Janneke, BSO de Driehoek

“​​Ik vond de yogales heel leuk. Vooral die voor jonge kinderen. Erg leuk om te zien hoe Sylvia in haar rol zit. Ze neemt je haast letterlijk mee naar het strand en de zee.
​- Marion Frederiks, leerkracht groep 8

“​Ik vond de yogales naar het strand erg leuk. Met alle verschillende bewegingen. Sylvia is erg enthousiast en brengt de opdrachten heel positief. De kinderen uit mijn groep gaan met veel plezier naar de kinderyoga.”
– ​Willemijn, leerkracht groep 3

“​​Ik vond de yoga les erg leuk. Ik heb tijdens de proefles in groep ervaren dat ook de kinderen het leuk vinden en actief meededen. Het spreekt de kinderen aan doordat het zich in hun belevingswereld afspeelt. Een aanrader.”
​- Natalie Kamperman, leerkracht groep 1-2

“Super leuke ochtend gehad gegeven door Sylvia, Little Stars. De kinderen waren gemotiveerd en konden niet wachten te beginnen. Alle kinderen deden erg enthousiast mee, leuk om te zien dat de kinderen van 3 a 4 jaar precies deden wat ‘gevraagd’ werd en de kinderen vanaf 2 a 2,5 gaven hun eigen draai aan het programma. Sylvia gaf deze kinderen de ruimte om hun eigen inbreng, en probeerde ze er bij te betrekken op een leuke speelse manier. De verschillende elementen in het programma sprak mijzelf ook erg aan, het respect voor elkaar de positieve benadering naar elkaar prachtig om te zien!! Echt een top ochtend!”
– J. van der Haar, Pedagogisch medewerker KDV

“Sylvia gaf een super leuke Relax Kids les. De kinderen genoten van hun reis door de dierentuin. Sylvia is ontzettend positief en geeft de kinderen steeds complimemtjes tussendoor. Het masseren vonden de kinderen toch wel het hoogte puntje van de les. Erg leuk om te zien ook! Na een relaxed verhaaltje over wolken, waren de kinderen relaxed en dol enthousiast over deze les!”
– Saffira de Croon, Pedagogisch medewerker BSO

 

 

Baby Mindful sessies:

“​​De Baby Mindful sessie vond ik leuk. Het was voor mij persoonlijk meer een opfris sessie dan vernieuwd. Desondanks vond ik het erg fijn om weer aan herinnerd te worden om bewuster met mijn baby te zijn.
Als gevolg van de sessie zing ik nu veel meer naar mijn baby, want dit had hij als zeer erg prettig ervaren tijdens de sessie
.”

– Nassima en Rafi  van 9 weken

 

“Mijn baby en ik vonden de sessie erg fijn, ook al was ze wat onrustig. Na de sessie was ze heerlijk ontspannen en erg vrolijk. Ik zelf merkte dat ik er zelf ook heel ontspannen van werd en ik maak op een andere manier contact met mijn baby.
Ik vond het erg fijn dat je me op mijn gemak stelde en ook liet merken dat het geen probleem was dat ze huilde.”

– Maud Valk en baby meisje van 10 weken

 

“Ik vond het leuker dan ik had gedacht. Ik kwam echt even samen met mijn baby. In alle drukte en dingen die gedaan moeten worden in het leven was ik echt even op ons gefocust.
Ik vond het ook fijn hoe jij met ons samen was, je hebt een fijne prettige persoonlijkheid. Ik voelde mij op mijn gemak waardoor ik mij eraan over kon geven.”

– M. Huisman en baby meisje van 7 weken

 

 

 

Moeder en kind yogalessen — Februari-Maart 2018:

 

“Enorm genoten van de mama-kind lessen met mijn 5 jarige. De lessen zijn erg leuk, je bent heel enthousiast. En iedere keer is er een nieuw ‘verhaal’ waardoor Jayden met veel plezier en inleving de les volgt.”

Tina en Jayden

 

 

 

 

 

Kinderyoga lessen bij KDV de Zevensprong — Augustus 2017:

“Wat een leuke ervaring voor de kinderen van ons kinderdagverblijf! En wat deden ze al goed mee met de yoga! Super leuk om te zien hoe ze er van genoten!”
Groetjes, Juf Jessica

“De kinderen hebben ontzettend genoten van hun yoga les! Wat een heerlijk ontspannen begin van de dag! De kinderen maar ook wij kunnen niet wachten tot volgende keer!”
Groetjes, Juf Saffira 

 

 

 

 

 

Kinderyoga lessen in een kleutergroep bij Basisschool de Zevensprong — April/Mei 2017:

“Rustige enthousiaste manier van lesgeven. Voldoende vaart en je nam de kinderen mee in het verhaal. Ik merkte en zag jou genieten, net als de kinderen, dit werkt aanstekelijk naar de groep toe, echt alle kinderen deden betrokken en enthousiast mee.”

M. Dijkstra — Kleuterjuf

 

 

 

 

 

Diverse kinderyoga workshops bij PCBS Ichthus — April 2017:

 

“Ik vond het ontzettend leuk om te zien dat het jou gelukt is om de oudere kinderen heerlijk te laten bewegen en vooral ook te laten ontspannen. Ze zijn al zo druk met alles wat er om hen heen gebeurd en de kinderen hebben het echt ervaren als een ‘moment voor henzelf’. De kinderen waren heel enthousiast en bleven tot aan het einde geboeid.


Voor de jongere kinderen waren de oefeningen heel speels en heel enthousiasmerend. Zelfs de oudere kinderen vonden het leuk om mee te doen, jongens en meisjes.”

E. Melody — Directeur

 

 

 

 

 

Kinderyoga workshop bij BSO Bixo Apeldoorn ZVV — Maart 2017:


“De groep was qua leeftijdsopbouw best lastig (25 kinderen tussen 4-11 jaar), maar je kreeg iedereen mee en speelde ook leuk in op de opmerkingen van de oudere kids. Je bent enthousiast, bent ontspannen en brengt alles op een hele leuke relaxte manier.”

A. Geltink — Vestigingsmanager