fbpx
 • Heeft u te maken met hyperactiviteit en gedragsproblemen in uw klas?
 • Ziet u (vaak) leerlingen impulsief handelen en reageren met agressie?
 • Werkt u met leerlingen die weigeren om normale aanwijzingen op te volgen en de autoriteit van volwassenen uitdagen?
 • Ziet u het stressniveau onder de leerkrachten van uw school oplopen?
 • Is het risico op burn-out onder uw leerkrachten hoger aan het worden?
 • Wilt u gedragsproblemen in de klas voorkomen?
 • Wilt u zien dat de kinderen meer betrokken zijn bij het leren?
 • Wilt u een positieve schoolomgeving creëren met gelukkige en productieve leerkrachten?
 • Wilt u van uw school een betere plek maken voor zowel leerlingen als leerkrachten?

 

Ik kan u helpen met dit alles en nog veel meer!

 

Mijn programma is voor u als:
  U een rustiger en positief klas- en schoolklimaat wilt creëren
  U gedragsproblemen in de klas en op school wilt verminderen
  U de leerprestaties op uw school wilt verbeteren
  U de hoge niveaus van angst en stress wilt verminderen die zowel leerlingen als leraren ervaren

 

Met onze standaard Relax Kids of Kinderyoga programma van 6-12 weken op uw school, zullen leerlingen EN leraren op verschillende gebieden kunnen profiteren, waaronder deze:

 • Ze zullen bewustzijn van lichaam-geest en hun zelfbewustzijn ontwikkelen. Dit zal kinderen en leerkrachten helpen gezondere keuzes te maken in het leven, waardoor hun fysieke en mentale toestand verbetert. Dit kan potentieel ook obesitas bij kinderen en andere gezondheidsproblemen verminderen.
 • De leerprestaties van de leerlingen zullen worden verbeterd. Het zal focus, aandacht, concentratievermogen, begrip en geheugen van de kinderen verbeteren en verhogen. Al deze verbeteringen zullen zich vertalen in beter leren en dus verbeterde prestaties op school.
 • Ze zullen leren omgaan met stress door middel van ademhalingstechnieken. Het helpt kinderen en leerkrachten om te begrijpen hoe ze hun ademhaling kunnen gebruiken om stress te verminderen en de controle te hebben wanneer ze zich onrustig voelen, bijvoorbeeld tijdens examenperiodes. Ze zullen methoden leren die overal en altijd kunnen worden gebruikt, een voordeel voor de rest van hun leven!
 • Het zal een kalme, leervriendelijke omgeving creëren. Het zal helpen een rustige, harmonieuze klas en een positieve schoolomgeving te creëren, met gelukkige en productieve leerlingen EN leraren.
 • Gedragsproblemen zoals pesten, impulsiviteit en vijandigheid zullen worden verminderd. Mijn programma moedigt kinderen en leerkrachten aan om van zichzelf te houden en zichzelf te accepteren, het verbetert hun zelfvertrouwen en eigenwaarde, en moedigt ze aan respect voor zichzelf en anderen te hebben.
 • Zeer gunstig voor kinderen met extra behoeften zoals ADHD. Mijn programma leert kinderen hoe ze hun ademhaling kunnen gebruiken om rust te vinden, het leert hen hoe ze hun lichaam en geest kunnen verbinden, verhoogt hun bewustzijn zodat ze hun emoties beter kunnen beheersen. Het resultaat is een verbeterde leerprestatie voor deze kinderen.

 

En het beste is dat mijn programma kan worden gepland tijdens reguliere gym-uren omdat het ook de kerndoelen van lichamelijke opvoeding op basisscholen omvat:
– het leren van verschillende bewegingsvormen zoals balanceren, springen, klimmen, schommelen, tuimelen, rennen en bewegen op muziek.
– het leren van verschillende spelvormen, zoals tikspellen, doelspellen, spelactiviteiten met richten en jongleren.
– op een respectvolle manier leren deelnemen aan teamactiviteiten, het eens worden over de regels, hoe je daaraan te houden en wie welke rol speelt.
– leren om elkaar te helpen, letten op veiligheid, elkaars mogelijkheden respecteren en hun eigen mogelijkheden verkennen.

 

Wilt u al deze voordelen op uw school introduceren? Ik zou u daar heel graag bij ondersteunen!
Stuur mij uw contactgegevens en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Mijn programma kan ook op maat worden gemaakt om aan de behoeften en interesses van uw school te voldoen. Neem contact met mij op om deze optie verder te bespreken.

   

  Lees HIER meer over ons Relax Kids lessen

  Lees HIER meer over ons Kinderyoga lessen